Beste Handbagage (1200 x 400 px)

Niets is vervelender dat je handbagage te moeten afstaan, of bij te moeten betalen omdat je handbagage net iets te groot is bij het inchecken. Als je dat wilt voorkomen koop je zo veilig mogelijke marges qua handbagage. Met 55cm x 35cm x 25cm zit je bij de meeste handbagage aankopen wel veilig. Alleen als je met de low-cost-airlines gaat vliegen (Ryanair bijv.) dan moet je soms voor nog kleiner gaan. 40 Cm x 25cm x 20cm is bijvoorbeeld de norm bij Ryanair. Maar in Nederland bij KLM en Transavia ed. gaan ze vrijwel allemaal uit van 55cm x 35cm x 25cm.

De beste handbagage die je op dit moment kan kopen is de volgende optie.

De beste handbagage koffer van dit moment

Ook hebben we nog een top overzicht gemaakt van andere handbagage keuzes die voor jou geschikt kunnen zijn als je handbagage voor in het vliegtuig kiest:

Top 5 handbagage koffers

Waar je op moet letten

Belangrijk bij de juiste keuze zijn dus de afmetingen, daarna komt het al gauw neer op persoonlijke voorkeuren en smaak. Kies dus ook een koffer die goed bij je past en let erop dat als je een zwarte koffer neemt die er anoniem uitziet de koffer ook moeilijker is te herkennen tussen 100 andere koffers. Een band of iets kan dat natuurlijk oplossen, maar dat moet je dan wel even doen! Lees ook meer over handbagage afmetingen.