deodorantAls u wilt reizen met het vliegtuig en handbagage wilt meenemen zijn er veel vragen die spelen. Op Handbagage.org behandelen wij ze allemaal. Dit keer duiken we op de Deodorant en de Roller Deo’s.

Veelgestelde vragen over het meenemen van deo in de handbagage.

geschikt voor handbagageEen tip voor personen die graag zonder zorgen met Deodorant willen reizen: Het is aan te raden om na de security controle of op bestemming een klein busje te kopen van kleiner dan 100ML. ( Reis – Deodorant ) Vanzelfsprekend is er ook reis deodorant online te kopen. Bij Bol.com hebben ze er zelfs een mooi vinkje voor aangemaakt. (Zie het plaatje)

Mag je deo meenemen in je handbagage bij KLM?

Deodorant mag mee in de handbagage als de verpakking maar niet groter is dan 100ML. Bij KLM is de regelgeving hetzelfde als bij andere luchtvaartmaatschappijen. Officiële regels van KLM: Vloeistoffen mogen in de handbagage alleen in kleine verpakkingen van maximaal 100 ml (3.4 oz) per stuk worden meegenomen. Deze dient u in één doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje met een maximale inhoud van 1 liter te plaatsen.

Mag je deo meenemen in het vliegtuig?

Deodorant mag mee in de handbagage mits de verpakking niet groter is dan 100ML. Ook Roller wordt gezien als een vloeibare inhoud, dus ook hier moet u een verpakking hebben van kleiner dan 100 ML.

Mag Mini Deo in Handbagage?

Ja, Je moet wel voldoen aan de volgende manier van verpakken: Vloeistoffen mogen in de handbagage alleen in kleine verpakkingen van maximaal 100 ml (3.4 oz) per stuk worden meegenomen. Deze dient u in één doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje met een maximale inhoud van 1 liter te plaatsen. Hier is mini deo aan te schaffen.