Goedkope koffers

Tegenwoordig kun je gemakkelijk en snel online reiskoffers kopen. Er zijn diverse goedkope koffers te vinden, maar je wilt naast de prijs natuurlijk wel een kwalitatieve koffer hebben. Er zijn vele koffers voor een paar tientjes te koop, maar het is ook belangrijk dat je enige tijd vooruit kunt met je koffer(s). De keus voor een bepaalde koffer is ook afhankelijk van de reis. Je kunt kiezen tussen zachte en harde koffers. Zachte koffers, die vaak ook onder de goedkope koffers vallen, hebben meer ruimte en zijn lichter van gewicht. Harde koffers zijn steviger en je kunt breekbare spullen veiliger vervoeren. Met een koffer wordt meestal ruimbagage bedoeld, de kleinere koffertjes kun je echter ook meenemen als handbagage.

goedkope kofferGoedkope koffers als handbagage

Na 9/11 is er veel veranderd in de wereld van handbagage. Eerst mocht er niets mee, langzamerhand is dit wat soepeler geworden. Toch zijn de regels bij de verschillende maatschappijen nog steeds erg verschillend. Dit ligt natuurlijk ook aan de grootte van de bagagevakken boven je hoofd als je zit in het vliegtuig. Daarom is het handig om even naar de afmetingen te kijken, te goedkope koffers hebben afmetingen die bij bijna geen enkele maatschappij geaccepteerd wordt. De iets duurdere koffers zijn geoptimaliseerd in de afmetingen. Ze zijn licht en ze zijn precies de minimale maat die overal wordt geaccepteerd. Dit is natuurlijk handig om even te doen, voordat je beslist welke goedkope koffer je koopt.

De goedkoopste koffers kun je vaak vinden op internet. In winkels zijn ze meestal iets duurder omdat de winkelier natuurlijk ook een marge wil pakken. Toch is de service in winkels vaak beter dan online op internet. Maar aan de andere kant, op internet kun je weer beter vergelijken en het aanbod is online vaak ook groter dan in een fysieke winkel. Dit zijn zaken waar je over na moet denken voordat je een koffer koopt! Ga ik echt voor een basic koffer, of een iets minder goedkope koffer?